Фанати «Карпат» здобули Кубок Балу у Тбілісі

Нещодавно фанати «зелено-білих» виграли турнір з міні-футболу, що проходив у Грузії. Один з фанатів «Карпат» «Марчик», а також безпосередньо учасник турніру, детально розповів про те, як відбуваються самі змагання та дружні відносини з грузинськими командами.

«Починаючи з 2013-ого, кожного жовтня, у Тбілісі, проводиться турнір, присвячений пам'яті одного з лідерів їхнього фан-руху – Балу, який трагічно загинув. Цього року брало участь чотири команди: «Карпати», «Динамо» (Мінськ) і два колективи «Дінамо» Тбілісі. Ми постійно їздимо на цей турнір, за винятком 2014-го, бо тоді дійсно було не до турнірів; всі пам’ятають жахливі події, які відбувались в нашій країні».

«Першого разу нас запросили через дружні стосунки між старшими фанатами наших рухів, що зародились ще за союзних часів. Тепер, завдяки цьому турніру, вже і між молодшими поколіннями зав'язались теплі, дружні відносини. Ми їздимо до Тбілісі восени, а грузини до Львова влітку – на Єврофан».

«Турнір відбувався у форматі чемпіонату, тобто ми зіграли зі всіма командами, вийшли до фіналу, де і перемогли. Програли лише першу гру проти молодого складу тбіліського «Дінамо» з рахунком 6:2, проте з ними ж і зійшлись у фінальному поєдинку, де перемогли 5:2».

«На турнір їздило 9 хлопців, які є активними учасниками фанатської трибуни. Зі Львова вирушили потягом до Києва, а вже звідти літаком у Тбілісі. Надіємось, що найближчим часом буде зручне сполучення і зі Львова. Незважаючи на складну і довгу дорогу, емоції та відчуття залишились тільки позитивні, гостинність грузинського народу як завжди вражає» – розповів «Марчик».

За матеріалами ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: