Клінтон звинуватила Росію у військових злочинах у Сирії

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон під час других президентських дебатів звинуватила Російську Федерацію у військових злочинах у Сирії.

 

Про це пише УНІАН.

«Я підтримую зусилля з розслідування військових злочинів, скоєних сирійцями і росіянами, щоб спробувати притягнути їх до відповідальності», - наголосила Клінтон.
«Ситуація у Сирії катастрофічна. Кожен день, який минає, ми бачимо результат партнерства режиму Асада з іранцями на суходолі та росіянами у повітрі, які бомблять території, зокрема Алеппо, де сотні тисяч людей, ймовірно, близько 250 тисяч, досі залишаються там», - сказала Клінтон.
«Російські військово-повітряні сили демонструють рішучі наміри знищити Алеппо для того, щоб ліквідувати останні сили сирійських повстанців, які дійсно тримаються до кінця проти режиму Асада», - додала кандидат у президенти США від демократів.
При цьому вона наголосила, що Росія насправді не звертає жодної уваги на боротьбу з «Ісламською державою». Вона заявила, що інтерес Росії полягає у збереженні президента Башара Асада при владі.

До слова, у дебатах між кандидатами у президенти Америки Дональд Трамп, представник від Республіканської партії, натякнув Клінтон, що у разі його перемоги суперниця опиниться у в'язниц.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: