Львів'яни вибороли дві медалі Чемпіонату світу з важкої атлетики

_6_1476100859_613x459-75_3_0

Цими днями у місті Хейнсхейм (Німеччина) успішно завершився Чемпіонат світу з важкої атлетики 2016 року серед ветеранів. У змаганнях взяли участь 950 спортсменів, які репрезентували збірні команди майже з 50 країн світу.

Цими днями у місті Хейнсхейм (Німеччина) успішно завершився Чемпіонат світу з важкої атлетики 2016 року серед ветеранів. У змаганнях взяли участь 950 спортсменів, які репрезентували збірні команди майже з 50 країн світу.

Збірну команду України представляло 10 ветеранів-важкоатлетів, з поміж яких троє представників Львівської області: Михайло Бурков, Василь Мартинюк, Геннадій Юркевич (Львівська), а також Євген Тамчі (Донецька), Юрій Лагунов (Миколаївська), Микола Земфір (Дніпровська), Олександр Пашкевич (Дніпровська), Володимир Рудніченко (Миколаївська), Сергій Гречкосій (Черкаська), Сергій Якубишин (Рівненська).

Як повідомили в управлінні фізичної культури і спорту Львівської ОДА, майстри важкої атлетики Львівщини здобули на цих представницьких змаганнях одну золоту (львів’янин Василь Мартинюк) та одну срібну медалі (стриянин Михайло Бурков).

Варто зазначити, що для знаного майстра важкої атлетики львів’янина Василя Мартинюка це вже шостий титул чемпіона світу серед ветеранів!

Загалом збірна майстрів важкої атлетики України у відповідних вагових і вікових групах здобула три золоті (Тамчі Е., Земфір М., Мартинюк В.) та дві срібні нагороди (Лагунов Ю. та Бурков М.).

Не пощастило одному із лідерів української команди, потенційному фавориту та переможцю попередніх змагань львів’янину Геннадію Юркевичу. Через травму спини, отриманої на розминці, він був змушений, завершити виступ в зв'язку з забороною лікарів продовжувати змагання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: