Жовківські депутати проситимуть повернути зупинку маршрутки №151 у центр

Депутати Жовківської міської ради сьогодні збираються звернутися до керівництва області з вимогою повернути кінцеву зупинку маршрутки №151 на площу Святого Теодора.

Сьогодні відбудеться позачергова сесія Жовківської міської ради, на якій депутати збираються підтримати звернення до Львівської обласної ради та департаменту транспорту ЛОДА з вимогою повернути кінцеву зупинку маршрутки №151 сполученням Жовква-Львів на площу Святого Теодора.

«З метою врахування інтересів мешканців міста Жовква, забезпечення прав мешканців на отримання якісних транспортних послуг, задля відновлення схеми руху маршрутів «Львів-Жовква» №151, який успішно функціонував протягом тривалого терміну, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про автомобільний транспорт», Жовківська міська рада вирішила звернутися до Львівської обласної ради та департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації щодо відновлення кінцевої зупинки для маршруту №151 в м. Львів, на площі Святого Теодора», – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, з 1 жовтня Львівська міська рада відкликала усі дозволи на зупинки тим міжміським маршрутам, які мали кінцеві зупинки не на автобусних станція, зокрема це жовківський напрямок, пустомитівський тощо, що викликало масу незручностей як для тих, хто доїжджає з районів, так і для львів’ян, оскільки кількість міського громадського транспорту ніхто не збільшив, відтак маршрутки тепер курсують переповнені.

Крім того, як писала ІА «Дивись.info», невдоволені мешканці села Солонка вчора перекрили трасу Київ-Чоп, вимагаючи повернути кінцеву зупинку маршрутного автобуса №133 до пам’ятника Бандері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: