Львівська компанія поділилася технологічними досягненнями на міжнародному рівні

Експерти «Компанії Ензим» взяли участь в ІІ Міжнародному ЕКО-Форумі «Вода і Енергія».

 Цей форум зібрав у Львові понад 200 міжнародних експертів, які говорили про впровадження новітніх технологій очищення стічних вод.

Про це інформує прес-центр компанії «Ензим».

Нагадаємо, сучасний комплекс очисних споруд «Компанії Ензим» – єдиний на Львівщині, який застосовує біологічні методи очистки стічних вод відповідно до світових технологій. «Ми не вперше представляємо наш комплекс очисних споруд і запрошені сюди в якості експертів. На сьогодні ми маємо 14 років досвіду експлуатації технології очищення стічних вод. За останні два роки ми досвід помножували, оскільки збільшили анаеробну частину вдвічі. У цьому році ми завершуємо ще один етап запуску анаеробної стадії. Це є комплексний підхід, адже це не тільки очищення стічних вод, а також енергоефективний захід. Зокрема ми вже отримуємо біогаз в кількості 50% від власних потреб в енергоносії. В перспективі плануємо отримувати 70% біогазу», – розповів Микола Шустер, технічний директор «Компанії Ензим».

У цьогорічному ЕКО-Форумі взяли участь українські урядовці, представники муніципальних органів, іноземні інвестори, міжнародні та українські експерти. На форум також завітали партнери «Компанії Ензим» – експерти польської компанії Wawatech.

Довідка:

Комплекс очисних споруд «Компанії Ензим» складається з анаеробної та аеробної стадії очищення стічних вод. Він експлуатується цілодобово 365 днів/рік. На комплексі відбувається поглиблене очищення стічних вод, а також зменшено навантаження на міські очисні системи. Вартість комплексу, спорудженого в 2004 році – біля 9 млн €. Додатково у 2015-2016 роках вже інвестовано ще близько 2,5 млн €. Країни-виробники обладнання: Німеччина, Швейцарія, Італія, Чехія, Австрія, Польща.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: