На Західній Україні підліток жорстоко вбив батька та бабусю

300x900_1424430742

У Рівному неповнолітнього місцевого жителя засуджено до 15 років позбавлення волі за жорстоке вбивство батька та бабусі.

 

Про це інформує УНІАН.

Прокурори відділу ювенальної юстиції прокуратури області забезпечили підтримання державного обвинувачення у розгляді судом обвинувального акта стосовно неповнолітнього жителя м.Рівне за фактами вчинення ним умисного вбивства двох осіб (ознаки кримінальних правопорушень, передбачених ст. 115 КК України).

Встановлено, що в грудні 2014 року в помешканні, де проживала сім’я, після суперечки із своєю бабусею розгніваний 17-річний хлопець наніс останній численні удари сокирою по голові. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень літня жінка померла на місці.
Від шуму прокинувся батько хлопця. Усвідомлюючи, що батьку стало відомо про вчинений злочин, щоб його приховати хлопець у такий же спосіб убив і його.
Під час досудового розслідування було проведено стаціонарну комплексну психолого-психіатричну експертизу. Відповідно до її висновку неповнолітній на момент інкримінованих йому дій міг усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними.
Вироком суду присяжних при Рівненському міському суді від 10 жовтня хлопця визнано винним у вчиненні умисного вбивства двох рідних йому людей та призначено покарання у вигляді 15 років позбавлення волі, що відповідно до вимог ст. 103 ККУ, є максимально можливим покаранням для неповнолітнього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: