Муніципальна поліція має охороняти не лише міську раду, а усіх мешканців Львова, - Зінкевич

Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич звернувся до міського голови Андрія Садового з пропозицією оплатити міським коштом обстеження дитини, яка вкололась ВІЛ-інфікованим шприцом.

Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич звернувся до міського голови Андрія Садового з пропозицією оплатити міським коштом обстеження дитини, яка вкололась ВІЛ-інфікованим шприцом, повідомляє прес-служба партії УКРОП

Ігор Зінкевич вважає, що це трапилося через недбалість працівників комунального дитячого дошкільного закладу. Він пропонує працівникам ЛКП «Муніципальна дружина» чергувати в вечірній час у тих районах міста, де спостерігаються скупчення так званих веселих компаній поблизу дитячих майданчиків.

«Минулого тижня наше місто сколихнула жахлива новина. Під час прогулянки територією дитячого садочка 4-річний хлопчик знайшов та вколовся ВІЛ-інфікованим шприцом. Цей трагічний випадок викликав бурхливу реакцію суспільства. Як потім з’ясувалося, це не перший випадок у місті. Так, за останні 9 місяців 12 маленьких львів’ян вкололися інфікованими шприцами», ‒ повідомив Ігор Зінкевич. Депутат наголосив, що подібні звернення до нього надходять часто. За його словами, батьки під час прогулянки з дітьми часто знаходять на майданчиках недопалки, пусті пляшки з-під спиртного та розкидані шприци. Це підтверджують і комунальники міста.

«Звертаюсь з проханням дати доручення керівнику ЛКП «Муніципальна дружина» збільшити кількість патрулів у спальних районах міста та регулярно перевіряти дитячі майданчики й зони відпочинку на відсутність предметів, які становлять небезпеку для життя дітей. Ми повинні продемонструвати, що муніципальна дружина охороняє не тільки міську раду й Площу Ринок, а й активно та ефективно працює на захист кожного мешканця нашого міста», – йдеться в депутатському зверненні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: