Полторак запропонував голові Бюро безпеки Польщі поглибити співпрацю

Міністр оборони України, генерал Степан Полторак запропонував керівникові Бюро національної безпеки Польщі Павлу Солоху поглибити військово-медичну співпрацю.

Міністр оборони України, генерал Степан Полторак запропонував керівникові Бюро національної безпеки Польщі Павлу Солоху поглибити військово-медичну співпрацю, пише wschodnik.pl.

Міністр оборони України висловив вдячність урядові Польщі за підтримку України в прагненні до демократичного європейського майбутнього.

Він підкреслив також значення цієї підтримки, які висловлює Польща на всіх рівнях.

«У складних умовах безпеки прийнято рішення про створення спільної українсько-литовсько-польської бригади – це ще один доказ підтримки для України з боку справжніх приятелів і партнерів. Розуміючи одне одного і співпрацюючи, я переконаний, що ми зможемо протистояти будь-яким загрозам», – зазначив Полторак.

Міністр оборони підкреслив також, що наразі помітно плоди співпраці у всіх можливих сферах і запропонував поглибити співпрацю у військово-медичному напрямку. Натомість Солох запевнив, що підтримка України була і буде важливим питанням для Польщі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: