У Львові хочуть створити громадський простір для студентів

Львівських політехніків просять підтримати ідею створення першого в місті студентського громадського простору.

Громадська організація «Молодіжний простір: Ініціатива, Інтелект, Інновації» (засновники – Тетяна Маслак і Дмитро Гаврась, Національний університет «Львівська політехніка», та Максим Колошкін, Львівський національний університет імені Івана Франка) за підтримки керівництва Львівської політехніки виступили з ідеєю створення першого в місті студентського громадського простору.

Унікальність цього проекту – у створенні затишної зони відпочинку для студентства Львова. Це місце має бути центром передавання інформації, центром знайомств та місцем створення нових проектів.

«Проектом передбачені реконструкція скверу на території Університету, висадка дерев, встановлення місць для відпочинку з безкоштовним потужним Wi-Fi, облаштування мобільної бібліотеки, вуличного лекторію, де лекції проводитимуть не лише наші викладачі, а й громадські діячі, представники влади. Впевнені, що ця територія стане улюбленим місцем зустрічі молоді і гостей міста, де відбуватимуться посвята в студенти, наукові і святкові фестини, фотовиставки і виставки досягнень студентів Львівської політехніки, атмосфера яких буде надихати на нові знайомства, нові проекти», - розповідають студенти.

Проголосувати за наш проект можна на сайті Громадський проект, номер 203.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: