В Кам’янець-Подільському на фасаді університету з'явиться африканка з бандурою (фото)

SONY DSC
SONY DSC

Стіну в центрі м. Кам’янець-Подільський (Хмельницька обл.) прикрасило величезне графіті. Ксенія Шляхтина, переможниця арт-конкурсу «Герої вулиць», разом з професійним муралістом намалювала за власним ескізом на фасаді університетського корпусу дівчину з бандурою.​

Стіну в центрі м. Кам’янець-Подільський (Хмельницька обл.) прикрасило величезне графіті. Ксенія Шляхтина, переможниця арт-конкурсу «Герої вулиць», разом з професійним муралістом намалювала за власним ескізом на фасаді університетського корпусу дівчину з бандурою.

Про це інформує прес-центр компанії PepsiCo.

Проект «Герої вулиць» відбувся в Україні влітку 2016 року, давши професійним художникам і аматорам без досвіду рівні шанси долучитися до глобального вуличного мистецтва. Він розкрив таланти людей, які, можливо, ніколи в житті не наважились б на створення такого масштабного проекту, але яким є, що сказати світу.

SONY DSC

SONY DSC

«Для мене ця темношкіра дівчина – символ експресивності, натхненності та творчої сили, які притаманні музикантам з африканським корінням, – пояснює Ксенія Шляхтина, переможниця конкурсу «Герої вулиць». – Ця бандуристка – втілення самої музики. Вона граційна, чуттєва, трохи первісна і заразом сповнена колориту інших народів».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: