Будівельна компанія не отримала прав власності на житловий будинок

Прокуратурою Львівської області під час моніторингу судових рішень виявлено незаконне рішення суду, яке було оскаржено в апеляційному порядку.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Йдеться про рішення Франківського районного суду м. Львова від 03.07.2015 у справі за позовом однієї з відомих будівельних компаній до гр. Г про усунення перешкод в користуванні майном та визнання права власності. Вказаним рішенням суду задоволено позов компанії про визнання права власності на об’єкт незавершеного будівництва, а саме – 9-ти поверховий житловий будинок по вул. Тракт Глинянський, 167 у м. Львові.

Водночас, прокуратура з’ясовала, що судом першої інстанції визнано за позивачем право власності на недобудоване нерухоме майно за відсутності будь-яких доказів законного набуття ним прав на земельну ділянку.

З огляду на це, дане рішення прокуратурою оскаржено. За наслідками розгляду апеляційної скарги Львівської місцевої прокуратури №3 ухвалою апеляційного суду Львівської області від 11 жовтня поточного року будівельній корпорації відмовлено у задоволенні позову.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: