Місія ОБСЄ зафіксувала понад 500 вибухів у районі Маріуполя

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі заявляє, що зафіксувала понад 500 вибухів у районі Маріуполя.

Про це інформує УНІАН.

«Спеціальна моніторингова місія зафіксувала більше порушень режиму припинення вогню в Донецькій області в порівнянні з попереднім звітнім періодом», – зазначили в місії.

За даними місії, найбільша кількість порушень була зосереджена в районах на північний схід та схід від Маріуполя, а також у районі Авдіївки та Ясинуватої. Спостерігачі стверджують, що за 12 жовтня на Донеччині зафіксували понад 550 вибухів, тоді як 11 жовтня таких вибухів було зафіксовано 355.
«Понад 500 вибухів було зафіксовано в районах на північний схід та схід від Маріуполя і 34 вибухи зафіксовано в районі Авдіївки-Ясинуватої», – заявили спостерігачі.
«У Луганській області СММ також зафіксувала більше порушень режиму припинення вогню в порівнянні з минулим звітнім періодом, які здебільшого сталися на південний захід від Катеринівки», – сказано у звіті.

ак, на Луганщині СММ зафіксувала 18 вибухів у порівнянні з 12 вибухами в попередній звітний період.
Також сказано, що місія перевіряла інформацію про загибель цивільних у Красногорівці. У місцевому морзі СММ бачила останки жінки (приблизно 40-річного віку), яку було вбито в селі. Місія зазначає, що відповідно до інформації лікаря, жінка загинула, бо потрапила під гусеничну військову машину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: