Ми не бачимо приводу знімати санкції з РФ, – голова Бюро Нацбезпеки ПР

Голова Бюро Національної безпеки Польщі Павел Солох вважає, що нема приводів для скасування санкцій проти Росії.

Голова Бюро Національної безпеки Польщі Павел Солох вважає, що нема приводів для скасування санкцій проти Росії, пише wschodnik.pl.

«Якщо йдеться про санкції, то польська позиція полягає на тому, що причини, завдяки яким ці санкції було накладено, не усунено. Ми досі дотримуюємося точки зору, що санкції повинні бути продовжені, а може навіть і посилені», – заявив Солох після зустрічі із секретарем РНБО України Олександром Турчиновим.

Він підкреслив також, що Польща весь час нагадує своїм партнерам у Європі про те, хто в цьому конфлікті є агресором, а хто – жертвою..

Нагадаємо, що голова Бюро Національної Безпеки Польщі Павел Солох перебував у Києві із дводенним візитом, під час першого дня зустрівся із Президентом України Петром Порошенком та головою РНБО Олександром Турчиновим. На другий день відбулися зустрічі з міністром оборони України Степаном Полтораком та головою МВС України Арсеном Аваковим. Під час візиту Павел Солох взяв участь у відкриті Міжнародного ярмарку озброєнь «Arms and Security 2016».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: