У Львові проведуть рейди по роз'ясненню ПДР власникам автомобілів, які їх порушують.

У Львові ГО «За Якісний Транспорт» відновить рейди по роз’ясненню правил дорожнього руху власникам автомобілів, які їх порушують.

Про це йдеться в прес-релізі громадської організації.

«Попередній раз ми проводили заходи щодо порушників ще із ДАІ більше року тому, зараз ж - залучатимемо патрульну поліцію Львова. Перед собою ставимо мету не покарати водія штрафом, а пояснити йому, що своїми діями він створює незручності мешканцям та комунальним службам. Починаємо зараз, тому що останнім часом збільшилось число випадків паркування на узбіччі в недозволених місцях, особливо гостро це відчувають трамваї та їх пасажири. Саме тому вважаємо доцільним провести саме зараз профілактику серед водіїв, які паркуються із «грубим» порушенням ПДР, а заодно зробити аналіз ситуації по місту», - йдеться в повідомленні.

Також у ГО зазначили, що ще однією причиною проведення рейдів є те, що скоро зима, тож варто подбати, щоб водії залишали свої автомобілів так, щоб не створювати перешкоди для комунальних служб міста, яким буде потрібно прибирати сніг. Чим більше буде місць, до яких комунальники не зможуть доступитись з вини водіїв приватного транспорту, тим більші матимемо проблеми із курсуванням через місто усіх, особливо в годину пік.

«Все це плануємо згодом відобразити на карту завантаженості приватними автомобілями вулиць Львова, а ці дослідження стануть в подальшому документом, на який ми посилатимемось при написанні листів до ЛМР із вимогою почати створювати процедури для побудови багатоповерхових надземних і підземних паркінгів на вулицях Львова де це можливо», - додали активісти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: