Україна отримає безвізовий режим та 600 мільйонів євро після дозволу експорту деревини?

Наступний транш у розмірі 600 млн євро Україна отримає після виконання двох умов: ліквідації заборони експорту деревини та виплати допомоги вимушеним переселенцям.

Наступний транш у розмірі 600 млн євро Україна отримає після виконання двох умов: ліквідації заборони експорту деревини та виплати допомоги вимушеним переселенцям, пише wschodnik.pl.

На початку 2015 року уряд ЄС вирішив виділити Україні фінансову допомогу в розмірі 1,8 млрд євро. Перший транш уже отримано. У питанні безвізового руху Україна виконала всі умови, але в представництві ЄС не готові відповісти на питання, коли безвізовий режим буде введено для громадян України.

«Це рішення повинні прийняти у Раді ЄС, до складу якої входить 28 держав, та Парламент Європейський. Власне ці два інститути працюють над питанням лібералізації візового режиму. Я не можу сказати, чи це рішення буде прийнято 24 листопада, але мушу запевнити, що відповідні інституції дуже активно працюють над вирішенням цього питання», – сказав голова представництва ЄС в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: