У Львові підвищувати тарифи у ІІ зоні паркування поки не будуть

416

Комісія з питань інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики не підтримала звернення ЛКП «Львівавтодор» з проханням погодити підвищення тарифу у ІІ зоні паркування – не більше 5 гривень.

Комісія з питань інженерного господарства, транспорту, зв’язку  та житлової політики не підтримала звернення ЛКП «Львівавтодор» з проханням погодити підвищення тарифу у ІІ зоні паркування – не більше 5 гривень.

Як прокоментував  депутат Львівської міської ради, член комісії Роман Іванців, питання підняття тарифів за паркування не є до кінця пропрацьоване.

«Як відомо, ефективність збору коштів впала після того, як ми підняли тарифи у І зоні паркування, причому і на закритих зонах паркування. Разом з тим, парковка завантажена. В цій ситуації я не бачу стратегічної цілі. Ефективність збору коштів у І зоні дуже низька. То який сенс піднімати тариф у ІІ зоні? Нам треба підвищити ефективність збору коштів, і на прикладі І зони паркування ми можемо це відпрацювати», - сказав Роман Іванців.

Читайте також: У Львові збільшили кількість місць для паркування

На думку Романа Іванціва, ще однією причиною недостатнього збору коштів від паркування є недолугість законодавства.

«Зокрема, не відпрацьоване законодавство щодо притягнення до відповідальності порушників, тих людей, які не платять за паркування. Тому на мою думку, і «Львівавтодор» має покращити своє роботу. Адже відповідно до діючого законодавства, «Львівавтодор» для зміни тарифів повинен подати розрахунки. А ті, які нам подали на розгляд, є некоректними, оскільки містять ряд помилок», - додав Роман Іванців

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: