Фотограф презентував 10 тисяч позитивних фотопортретів львів'ян та гостей міста

729101_1_w_1000

Вчора, 15 жовтня, у приміщенні Львівської міськради презентували фотопроект «Добрі фото Львів». Нікопольський фотограф Сергій Толочко зробив понад 10 000 добрих та позитивних фотопортретів львів'ян та гостей міста.

Вчора, 15 жовтня, у приміщенні Львівської міськради презентували фотопроект «Добрі фото Львів». Нікопольський фотограф Сергій Толочко зробив понад 10 000 добрих та позитивних фотопортретів львів'ян та гостей міста, пише Gazeta.ua.

Це найбільший сучасний портретний позитивний фотопроект у світі, зйомки якого тривали 12 місяців. Сергій Толочко працював на львівських вулицях - запрошував фотографуватися у пересувному салоні усіх охочих. Дарував готові роботи.

«Ми хочемо показати всій Європі сучасне добре та позитивне обличчя українців. У цей непростий для нашої країни час ми можемо усміхатися та створювати добро У моїй колекції 10 тисяч обличь: усміхнених, щирих та емоційних – від маленьких до дорослих. У новинах показують чиновників і корупцію, а людям потрібні любов, щастя і радість. Для хорошої фотографії зовсім не потрібні наряди і макіяж, але потрібен професійний фотограф і добрі емоції. Найменший учасник фотосесії – 2 місячний хлопчик, через рік він прийшов до мене знову фотографуватися уже своїми ніжками. Був ще 96-річний чоловік. Сам дізнався про проект і прийшов зробити собі знимку. Таких цікавих випадків було дуже багато, це все приносило справжнє задоволення», - каже фотограф Сергій Толочко.

Усі фотографії роздруковані у маленькому розмірі на великих кількаметрових банерах. Виставка зайняла увесь коридор останнього поверху міської ради.

Триватиме виставка місяць, вхід вільний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: