У Львові двоє невідомих чоловіків здійснили збройний напад на відвідувачів розважального закладу

14724634_1606595449642221_8612563234340984402_n

У Львові патрульні оперативно розкрили збройний напад на місці події та затримали підозрюваного

.

Сьогодні, 16 жовтня, близько 4 години ранку два екіпажі патрульної поліції відпрацьовували проблемні території Шевченківського район, повідомляє прес-служба відомства.

Зокрема, вулиці Лінкольна та Липинського. Інспектори почули два постріли з інтервалом 10-15 секунд та жіночі крики про допомогу. Один з екіпажів негайно вирушив на орієнтовне місце події.

Поблизу одного з нічних клубів на вулиці Липинського патрульні помітили чоловіка, який хаотично пересувався проїжджою частиною і говорив по мобільному телефону. Чоловік, одразу сказав що на території стоянки розважального закладу двоє невідомих чоловіків погрожували відвідувачам ножем та предметом схожим на пістолет. Патрульні негайно вибігли з автомобіля і затримали одного з чоловіків у якого в руках був ніж. Патрульний вибив ніж з рук невідомого. Інший чоловік встиг втекти у невідомому напрямку.

Полісмени побачили чоловіка у якого була колото-різана рана в області грудної клітки та характерний слід від влучання набою з травматичного пістолету. Інспектори надали першу домедичну допомогу потерпілому ще до приїзду швидкої. Патрульні оглянули місце події і виявили калюжі крові, одну стріляну гільзу та ніж. На місце викликали слідчих Шевченківського відділу поліції.

Згодом з‘ясувалося, що 31 – річний затриманий раніше притягався за підробку документів, розбійний напад та умисне вбивство за попередньою змовою групи осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: