У Винниках двоє невідомих побили та пограбували чоловіка

14705742_1606611799640586_549254879064274783_n

Сьогодні, 16 жовтня, у місті Винники двоє невідомих завдали удару чоловікові та заволоділи його сумкою з грошима та документами.

Сьогодні, 16 жовтня, у місті Винники двоє невідомих завдали удару чоловікові та заволоділи його сумкою з грошима та документами.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова.

В повідомленні йдеться, що близько 5 години ранку патрульні отримали виклик з міста Винники, що на вулиці Галицькій двоє невідомих вдарили по голові заявника та заволоділи його сумкою з грошима та документами.

Потерпілий надав описи двох осіб, яких вдалося запам‘ятати. Інспектори оперативно опитали свідків і встановили, що особи ймовірно попрямували до Львова по трасі.

Екіпаж відпрацьовуючи прилеглі території, поблизу озера побачив двох осіб. Підозрювані помітивши патрульних поліцейських почали втікати у ліс. Вже за 50 метрів патрульні наздогнали чоловіків та затримали їх. В одного з них виявили сумочку, походження якої затриманий пояснити не зміг.

На місце події викликали слідчих Личаківського відділу поліції. Під час слідчих дій в одного із затриманих в кишені при понятих знайшли майже 4 тисячі гривень, купюрами того ж номіналу, які вказав заявник. Потерпілий упізнав нападників та свою сумку. У ній були його документи.

Далі справою займалися слідчі. Один із нападників раніше притягався за схожі випадки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: