В окупованому Луганську тримають в підвалі двох вболівальників «Зорі»

Бойовики терористичної «Луганської народної республіки» заарештували та тримають в полоні двох вболівальників луганської «Зорі», Владислава Овчаренко та ще одного хлопця, ім'я якого поки що не називається.

Про це повідомляє координаторка ініціативи Восток-SOS Юлія Красільникова, передає Громадське.

Вони були затримані в окупованому місті 10 жовтня.

10 жовтня близько 9:30 ранку Владислав Овчаренко вийшов з дому та повідомив батьків, що з другом іде на зустріч зі своєю дівчиною на Театральну площу.

Пізніше, дівчина, з якою вони мали зустрітись, не змогла додзвонитись Владиславу. З того часу зв’язку із затриманими не було.

Ввечері того ж дня додому до Владислава Овчаренка бойовики з так званого «Міністерства державної безпеки» приїхали на обшук, який тривав близько 3 годин.

Вони розпитували матір затриманого про димові шашки та зброю. Під час обшуку знайшли та вилучили роздруківку прапора України, маленький настільний прапорець України, газовий балончик матері та комп’ютер.

Наступного дня, 11 жовтня, батьки Владислава звернулись до «МДБ». Спочатку їм казали, що Владислава в них нема, але потім «слідчий», який не назвався, підтвердив, що хлопців затримано.

15 жовтня, коли минуло 48 годин, батькам повідомили, що Владислав затриманий на 2 місяці на час слідства, йому загрожує ув’язнання терміном від 12 до 15 років.

З особистих джерел батьки дізнались, що хлопців утримують в підвалі «МДБ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: