Французькі компанії зацікавлені брати участь у тендері щодо будівництва сміттєпереробного заводу

Французькі компанії зацікавлені брати участь у тендері щодо будівництва заводу з глибинної переробки ТПВ, про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Французькі інвестори зацікавлені брати участь у тендері щодо будівництва заводу з глибинної переробки твердих побутових відходів. Про це розповів міський голова Львова Андрій Садовий та Ізабель Дюмон, Надзвичайний та Повноважний Посол Франції в Україні.

«Ми віримо, що нові проекти, які ми зараз маємо з Європейським банком реконструкції та розвитку також будуть цікавими для французького капіталу і вони будуть брати участь у тендерах.

Французькі компанії мають дуже великий досвід в реалізації екологічних проектів. Я переконаний, що французькі компанії будуть брати участь у тендерах, які будуть оголошені незабаром щодо модернізації очисних споруд, будівництву заводу по біогазу, також в проекті Європейського інвестиційного банку щодо будівництва заводу з глибинної переробки твердих побутових відходів. Є велике зацікавлення французьких компаній», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

«Звичайно, що є складнощі, тому що французькі компанії на Україну дивляться з певним упередженням. Але ми є у такій фазі, де реформи починають давати свій результат. І коли ми бачимо, що керівництво міста справляється зі своєю роботою, є дуже динамічне, то я не бачу тут причин, чому би французькі компанії не приїжджали в Україну і, власне, тут не працювали», - зазначила Ізабель Дюмон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: