ІА Дивись.info запускає щотижневий огляд політичних подій

1400680797_shahmatnyy_mir_1680x1050

Редакція ІА Дивись.info разом із Дмитром Посипанком – експертом, який займається комунікаціями, доступом до публічної інформації та демократією участі, розпочинає проект щотижневого фаховий огляд політичних подій та тенденцій в західних регіонах України, країні та світі.

Редакція ІА Дивись.info  разом із Дмитром Посипанком – експертом, який займається комунікаціями, доступом до публічної інформації та демократією участі, розпочинає проект щотижневого фахового огляду політичних подій та тенденцій в західних регіонах України, країні в цілому та світі.

Про це повідомляє прес-служба ІА Дивись.info.

Щотижневий огляд включатиме аналіз найважливіших тенденцій у політичному житті України та світу, які вплинуть на життя кожного із нас. Наша мета – не лише показати, що відбувається, а й фахово пояснити, що криється за тими чи іншими процесами і, головне, відповісти на запитання – до чого це призведе. Водночас, ми ставимо собі за мету говорити про ключове.

Дмитро Посипанко

Дмитро Посипанко

«Наразі у нашому житті є дуже багато інформації. Більше того, одна із технологій окозамилювання – це збільшення інформаційних потоків, аби аудиторія за ними пропустила щось важливе, щось ключове, – коментує політичний оглядач, ведучий суспільно-політичної програми «Фракція» та перших телевізійних громадських обговорень «Право на вибір» Дмитро Посипанко. - Ми вирішили систематизовувати інформацію, аби аналізувати лише найголовніше. Звичайно, ми намагаємось охопити неохопне, але в результаті читач отримає адекватну картину політичного життя разом із лаконічними висновками і прогнозами».

Слідкуйте за оновленнями! Нам є що сказати!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: