На хабарі затримали трьох депутатів Винниківської міської ради

17 жовтня військова прокуратура Львівського гарнізону спільно з ГВ БКОЗ Управління СБ України у Львівській області взяли на хабарі заступника голови постійної комісії з питань земельних відносин та охорони навколишнього середовища та архітектури Винниківської міської ради Явного Б.П. та депутатів цієї ради Чорного А.П. та Хому В.В.

, інформує Гал-інфо.

Задокументовано факт вимагання та одержання від приватного підприємця неправомірної вигоди у розмірі 10 тис. доларів США та однокімнатної квартири у Винниках, вартістю понад 350 тис. грн – за сприяння у продовженні оренди земельної ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку у Винниках та за не перешкоджання у здійсненні господарської діяльності.

Хабарників було затримано безпосередньо після одержання неправомірної вигоди.

На цей час проводяться огляд місця події та обшуки за місцем проживання фігурантів, а також у приміщеннях Винниківської міської ради. За результатами проведення невідкладних слідчих дій вищевказаних службових осіб буде затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Правоохоронці діяли в рамках контролю за вчиненням злочину по кримінальному провадженню за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: