Ніхто нічого міняти не буде, – Сидорович про кінцеві зупинки приміських маршруток

Обласна рада не вчинятиме ніяких дій щодо ситуації із перенесенням кінцевих зупинок приміських маршрутів.

Такий висновок можна зробити після засідання  постійної комісії з питань паливно-енергетичного комплексу, транспорту, перевезень та зв'язку, пише ІА Дивись.info.

Звернення народного депутата Тараса Батенка щодо відновлення кінцевих зупинок для автобусів Миколаївського та Жидачівського районів на приміському вокзалі, та низка схожих звернень від обласних депутатів та місцевих рад фактично зависли у повітрі.

«Ніхто нічого міняти не буде», - заявив під час розгляду звернень голова комісії Михайло Сидорович.

«В години пік місто переповнене транспортними засобами, по вулицях міста рухаються приміські автобуси, які не мають можливості зупинятися на вулицях міста. Якщо запрацюють автостанції і буде розвиватися інфраструктура - питання буде вирішене», - заявив Михайло Сидорович у коментарі журналістам після завершення засідання.

Читайте такожКінцева зупинка. Повертати звичні маршрути приміським автобусам наразі ніхто не збирається

Він також висловився проти того, щоб для певних маршрутів зробили винятки, дозволивши їм заїжджати у місто.

«Винятки повинні бути дуже серйозно обґрунтовані. Всі мають знаходитися в однакових  умовах,чи це напрямок Жовківський, який іде до АС -2 чи Городоцький, який їде до АС-3. Люди мають розуміти, що місто і дороги не безрозмірні і ковтати  такий великий потік транспорту для міста складно. А чого варта загазованість у місті, екологія», - заявив депутат.

За йог словами на всі звернення відповідь одна  - треба дотримуватися законодавства. «Є закон про автотранспорт, який  чітко визначає, що перевізник, який працює на приміському маршруті, повинен погоджувати з місто  свій маршрут і місце кінцевої зупинки», - наголосив голова комісії.

Нагадаємо, сьогодні у селі Чишки, що біля Львова, люди перекрили дорогу, бо незадоволені зміною на території Львова кінцевих зупинок приміського транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: