Облдержадміністрація не може вплинути на зміну кінцевих зупинок у Львові

Всі питання щодо кінцевих зупинок приміських маршрутів в обласній адміністрації радять переадресувати до міського голови Львова.

«Треба в Андрія Івановича питати, чи він дасть погодження. Я не можу дати відповіді,  тому що всі зупинки, які не є автостанціями, погоджує орган місцевого самоврядування. В свою чергу міська влада повідкликала всі ці погодження - площа Святого Теодора, площа Митна, низка інших місць, у тому числі приміський залізничний вокзал. Керуючись чинним законодавством, ми змушені робити саме так», – заявив у коментарі Дивись.info  в.о. директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та ПЕК Львівської ОДА Роман Кокотайло.

У кожному випадку зупинку погоджує міська рада.

«Інакше випадку це буде порушення чинного законодавства і мене можуть притягнути до адміністративної або кримінальної відповідальності», – додав Роман Кокотайло.

Нагадаємо, сьогодні у селі Чишки, що біля Львова, люди перекрили дорогу, бо незадоволені зміною на території Львова кінцевих зупинок приміського транспорту. Ще раніше до таких заходів вдавалися мешканці Солонки, які теж вимагали повернення кінцевої зупинки маршрутного таксі до пам’ятника Бандері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: