У Львові створять гарячу лінію, на яку можна буде поскаржитися на неправомірні дії медиків

img_0311_1476696277_613x408-66666666667_3_0

Голова ЛОДА зустрівся з матерями та активістами щодо трагічного випадку у пологовому будинку.

Сьогодні, 17 жовтня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся з матерями та активістами, які прийшли висловити свою позицію стосовно нещодавньої смерті в пологовому відділенні комунальної міської лікарні №3 ненародженого немовляти.

Зокрема, Олег Синютка під час спілкування повідомив усім присутнім, що наразі проводиться досудове розслідування Національною поліцією факту загибелі ненародженої дитини. Голова ЛОДА також закликав тих, у кого були подібні трагічні випадки офіційно написати заяву до Національної поліції, щоб за цими фактами провести розслідування.

«Я прошу матерів, де ще ставалися такі випадки, звернутися до очільника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитра Загарія та офіційно написати відповідні заяви», - наголосив Олег Синютка.

Читайте такожУ Львові пікетували ОДА і вимагали відсторонити лікарку, яку звинувачують у смерті дитини

Крім того, очільник області висловив ініціативу після закінчення слідства, зібратися всім разом і обговорити цю ситуацію, зокрема проаналізувати результати розслідування.

На прохання людей відсторонити лікаря Оксану Колодій від виконання службових обов’язків Олег Синютка запевнив, що сьогодні офіційно звернеться до міського голови Львова з таким клопотанням.

Статті по теміУ Львові вшанували пам’ять загиблої дитини у пологовому (Фото)

Слід зазначити, що присутні жінки звернулися до очільника області з проханням створити цілодобову гарячу лінію, на яку можна б було поскаржитися на неправомірні дії медиків з пологових будинків. Олег Синютка невідкладно дав доручення в.о. директора департаменту охорони здоров'я Ірині Микичак створити таку «гарячу лінію».

Під час спілкування активісти також попросили голову ЛОДА посприяти, щоб вести справу доручили спеціалісту, який уже має досвід ведення такої складності справ. Олег Синютка запевнив, що звернеться до прокура Львівської області з цього приводу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: