У Німеччина стався вибух на хімзаводі: є поранені та зниклі безвісти (Відео)

385829549

Місцевих мешканців просять не виходити на вулицю. Кілька осіб зникли безвісти і ще кілька були поранені через вибух на хімічному заводі концерну BASF у місті Людвігсхафен на Заході Німеччини.

Місцевих мешканців просять не виходити на вулицю. Кілька осіб зникли безвісти і ще кілька були поранені через вибух на хімічному заводі концерну BASF у місті Людвігсхафен на Заході Німеччини, пише ТСН.

Надзвичайна подія сталася у понеділок, 17 жовтня. Місцевим мешканцям, які живуть неподалік підприємства, рекомендують не виходити на вулицю та не відчиняти вікон.

«Стався вибух близько 11:30 (за місцевим часом), кілька осіб постраждали. Причини події з'ясовуються», - повідомили представники концерну.

«Аварійні служби зі всього регіону задіяні на місці події, аби запобігти розповсюдженню вогню на інші частини заводу», - повідомили у місцевих органах влади.

Концерн BASF опублікував телефони гарячої лінії, куди можна звернутися у зв'язку аварією на хімзаводі в Людвігсхафені: Кількість постраждалих та зниклих встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: