У Львові поліцейські викрили юних автовикрадачів

У Львові затримали двох мешканців Кам’янко-Бузького району віком 16 та 18 років, які причетні до п’яти незаконних заволодінь транспортними засобами.

У Львові затримали двох мешканців Кам’янко-Бузького району віком 16 та 18 років, які причетні до п’яти незаконних заволодінь транспортними засобами.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

«Зловмисників затримали працівники Шевченківського відділу поліції у Львові. Хлопці саме намагались продати скутер, який викрали у Кам’янко-Буському районі. У подальшому працівники поліції встановили, що ці ж зловмисники причетні до інших чотирьох випадків незаконного заволодіння транспортом», - повідомив т.в.о. начальника управління кримінальної поліції ГУ Національної поліції у Львівській області майор поліції Олександр Костенюк.

Як встановили поліцейські, хлопці причетні до незаконного заволодіння автомобілем ВАЗ-2109, трьома мотоциклами та скутером. Зловмисникам оголошено про підозру у скоєнні злочину — незаконне заволодіння транспортним засобом.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: