На Волині стався вибух на заводі: є жертви

У Волинській області стався вибух цистерни на Нововолинському ливарному заводі, у результаті якого постраждало троє працівників, один з яких невдовзі помер, стан двох інших наразі тяжкий.

Про це інформує УНІАН.

Вибух стався вчора, 18 жовтня, приблизно о 15.00 під час випробування цистерни. Постраждало троє працівників заводу: чоловіки 1951, 1943 і 1952 років народження. 61-річний чоловік вчора помер у реанімаційному відділенні Нововолинської центральної міської лікарні, двоє інших чоловіків перебувають у вказаній лікарні: 73-річний чоловік – в реанімації, 64-річний – в хірургічному відділенні.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 271 (порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України, що карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до п`яти років, або позбавленням волі на строк до семи років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років, або без такого.

Водночас, за інформацією місцевих ЗМІ, цистерну встановлювали для газової заправки неподалік прохідної. Під час робіт виникла підозра, що в цистерні є щілини. Вибух пролунав під час перевірки ємності на герметичність.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: