Військовому комісару-хабарнику Тернопільської області загрожує до 10 років ув'язнення

1476871616_3

Військовому комісару Тернопільської області, якого вчора затримали під час отримання хабара загрожує від 5 до 10 років ув'язнення, позбавлення права займати керівні посади впродовж трьох років та конфіскації майна.

Про це під час брифінгу повідомив перший заступник військового прокурора Західного регіону України Євген Білоусов, передає ІА Дивись.info.

Він розповів, що військовий службовець був затриманий вчора у своєму кабінеті під час отримання хабара від свого підлеглого - керівника одного з районних комісаріатів Тернопільської області. Він вимагав за залишення підлеглого у штаті та не створення йому перешкод у подальшій роботі.

Як розповів начальник відділу прокуратури Західного регіону Наріман Сулейман, що військовий комісар був затриманий у своєму кабінеті під час отримання «авансу» у розмірі 66 тисяч гривень. Загалом він вимагав у підлеглого суму еквіваленту 10 тисячам доларів США.

«Під час обшуку у кабінеті військового комісара були виявленні 5 тисяч доларів США, талони на пальне, граната та набої до пістолета. Походження коштів та боєприпасів вивчатиме слідство, - розповів Наріман Сулейман.

За словами військових прокурорів, хабар мав бути використаний на будівництво дачного будинку для військового комісара. Зараз затриманий перебуває в ізоляторі, готуються документи для оголошення йому підозри, а також подання до суду щодо міри обрання  запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: