Фреймут побили під час її останньої перевірки (фото)

5a315e89339465f62cab177c8a8bef59

Цього разу неприємність з ведучею сталася у Хмельницьку, під час її перевірки м'ясокомбінатного заводу. Сильного стусана Ольга Фреймут отримала від директора заводу.

Цього разу неприємність з ведучою сталася у Хмельницьку, під час її перевірки м'ясокомбінатного заводу. Сильного стусана Ольга Фреймут отримала від директора заводу.

Про це інформує ТСН.

«Ця інспекція - найжорстокіша і найкривавіша за всі сезони. Я поїхала в " Проскурів М'ясо", бо кликали люди: не можуть закрити, а владу неодноразово просили. Агенти, які влаштувалися на роботу, підтвердили нарікання хмельничан. А коли ми з командою зайшли всередину, то в якийсь момент заклякли від побаченого. Свиней не просто вбивають, а катують. Нелюдські умови праці. І раптом на нас налетів кремезний мужчина, почав видирати камери, кричати на мене. Потім перейшов на підозріло лагідну інтонацію і запропонував мені все показати. Я повірила. Чоловік відчинив якісь двері (це був чорний вхід) і сильним ударом у спину виштовхав мене надвір. Потім на наших охоронців напали інші чоловіки, почалася місилівка... наші хлопці не мають права бити у відповідь - собою вони прикривали нас і захищали камери; їх збивали, роздерли одяг», - ділиться Ольга Фреймут. Від сильного удару у телеведучої залишився великий синець на спині.

385840834

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: