Новий трамвайний маршрут курсуватиме зі Сихова до площі Соборної

Як розповів директор ЛКП «Львівелектротранс» Михайло Сидорович, на трамвайному маршруті на Сихів буде працювати 13 одиниць техніки.

Як розповів директор ЛКП «Львівелектротранс» Михайло Сидорович, на трамвайному маршруті на Сихів буде працювати 13 одиниць техніки, передає прес-служба ЛМР.

На початках трамвай курсуватиме за маршрутом пл Соборна – кінотеатр ім. Довженка, згодом рух буде продовжено до «Санта-Барбари».

«На трамвайний маршрут на Сихів плануємо спочатку скерувати 10 одиниць трамваїв. Згодом, кількість машин буде збільшена ще на 3. Орієнтовна тривалість між трамваями повинна становити 5-6 хвилин. Графік руху – 06.30 – 22.30 години За необхідності, будемо розглядати можливість продовження графіку роботи трамвайного маршруту до 22-23 години. На початках трамвай курсуватиме від площі Соборної до кінотеатру ім. Довженка, згодом – до «Санта-Барбари», - розповів Михайло Сидорович.

Нагадаємо, як зазначав раніше міський голова Львова Андрій Садовий, трамвай на Сихів має поїхати в другій половині листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: