Поліцейські викрили злодія, котрий обікрав підвали мешканців Стрия

Правоохоронці обґрунтовано підозрюють 35-річного місцевого мешканця у скоєнні низки крадіжок з підвальних приміщень у Стрию.

Правоохоронці обґрунтовано підозрюють 35-річного  місцевого мешканця у скоєнні низки крадіжок з підвальних приміщень у Стрию.

До Стрийського відділу поліції 3 березня звернувся 32-річний місцевий мешканець з заявою про те, що вночі з його підвалу у багатоквартирному будинку, що на вулиці Івана Мазепи, було викрадено три велосипеди. Зловмисник проник у приміщення, пошкодивши замок на вхідних дверях. Потерпілий завдану шкоду оцінив у шість тисяч гривень.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили особу злодія. Ним виявився 35-річний стриянин, неодноразово засуджений раніше за вчинення тяжких злочинів. Наразі доведена його причетність до скоєння ще однієї крадіжки з підвального приміщення будинку, розташованого по вулиці Коновальця. Наприкінці квітня  зловмисник виніс звідти майна на суму більше п’яти тисяч гривень.

За вказаними фактами зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває, правоохоронці перевіряють чи причетний чоловік до скоєння інших злочинів.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: