У Червонограді чоловік смертельно поранив ножем товариша

Вчора, 19 жовтня, у Червонограді чоловік смертельно поранив ножем товариша по чарці, про повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В повідомленні йдеться, що у медичний заклад доставлено 35-річного мешканця міста Червоноград, у якого лікарі діагностували «проникаюче ножове поранення грудної клітки».

Як встановили правоохоронці, у той день потерпілий розпивав спиртне у квартирі свого знайомого, 38-річного червоноградця. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт, тоді господар вхопив кухонний ніж та завдав ним гостю удар у груди.

Вже о 22.30 медики повідомили поліцейських про те, що внаслідок отриманого поранення потерпілий помер у лікарні. Зловмисник, котрий наніс гостю удар ножем затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження — умисне тяжке тілесне ушкодження, санкція якої передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: