Концерту в палаці «Україна» не буде: Наташі Корольовій заборонили в’їзд в Україну на 5 років

Концерту Наташі Корольової в ДК «Україна» не буде. СБУ почула і, нарешті, відреагувала на протест прогресивного патріотичного суспільства.

Концерту Наташі Корольової в палаці «Україна» не буде. СБУ почула і, нарешті, відреагувала на протест прогресивного патріотичного суспільства. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив український продюсер Олександр Ягольник.

14708132_1152361231496074_2337849278717445742_n

«Краще пізно ніж ніколи. Дякуємо. Але велике спасибі народному депутату Оксані Корчинській, яка розворушила держслужбу або просто зуміла переконати, наскільки культурна гігієна важлива для сучасного українського суспільства. Це маленька перемога ще одного здорового глузду в життя нової України. Випадок з гастролями Наташі Корольової, улюблениці Путіна і партії «Єдина Росія» – звичайно, був найбільш кричущим випадком культурному житті Києва. Російський шоу-бізнес повинен розуміти, що в Україні нема дурних і ще не вмерли патріоти», – написав Ягольник.

У відповіді на депутатський запит Оксани Корчинської в СБУ відповіли: «Повідомляємо, що 12 жовтня ц.р. Службою безпеки України прийнято рішення про заборону в’їзду в Україну терміном на 5 (п’ять) років громадянці Російської Федерації Н.Поривай.

Натомість на сторінці Наташі Корольової у Фейсбук ще 18 жовтня зазначається, що вона таки збирається до столиці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: