Садовий прокоментував ситуацію щодо перенесення кінцевих зупинок приміських маршрутів (Відео)

283326

Міський голова Львова Андрій Садовий у традиційному відеозверненні прокоментував ситуацію щодо обмеження заїзду транспорту з приміських сіл у Львів.

«Нещодавно транспортні управління міста та області почали наводити порядок з маршрутами, які проходили через місто. Був обмежений заїзд транспорту з приміських сіл та міст області в центральну частину Львова. Це рішення є важливим з кількох причин. По-перше, ситуація дійшла до абсурду, коли видавалось право на маршрути між селами, які проходили через центр Львова. А це створювало додаткове навантаження на транспортну інфраструктуру міста. По-друге, якість такого транспорту була завжди на порядок нижча, ніж тих автобусів, які курсують на міських лініях. Наше завдання навести тут елементарний порядок», - сказав він.

Нагадаємо, що з початку жовтня вступило в дію рішення Львівської міськради,згідно з яким кінцевими зупинками усіх приміських маршрутів громадського транспорту визначені найближчі від в’їзду у місто автостанції. Таких автостанцій у Львові є шість - Автовокзал на вул. Стрийській, 109; АС-2 («Північна») на вул. Богдана Хмельницького, 225; АС «Західна» на вул. Городоцькій, 359; АС-3 на вул. Петлюри,11; АС-5 на вул. Луганська, 2; АС-8 («Двірцева») коло залізничного вокзалу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: