Садовий заявив, що область хоче взяти Львів в облогу

Те що сьогодні намагаються зробити з децентралізацією «не налазить на голову». Про це під час обговорення формування навколо Львова об'єднаних громад заявив міський голова Львова Андрій Садовий, повідомляє ІА Дивись.info.

Те що сьогодні намагаються зробити з децентралізацією «не налазить на голову».

Про  це під час обговорення формування навколо Львова об'єднаних громад заявив міський голова Львова Андрій Садовий, повідомляє ІА Дивись.info.

«Говорять Рясне-Руській, що їхній центр буде в Івано-Франковому. То що, тепер туди  автобуси мають їхати, а не до Львова? Зробили громаду, де будуть зараз відбуватися вибори. Туди входять Чишки, а центр буде в Давидові. А Чишки межують зі Львовом. Хто ідеолог, щоб навколо Львова зробили кільце і взяти Львів в облогу? Голови сіл не хочуть цього, але на них тиснуть. Моя пропозиція створити спільну робочу групу депутатів міста, області районів і виробити консолідоване рішення», - заявив мер.

Він також наголосив, що не бачить ніякої ініціативи з боку обласної ради. В грудні отакий пакет документів прийшов в обласну раду і адміністрацію, щоб до літа погодити межі Львова. Проведено сотні зустрічей з громадами. Обласна рада не голосує. Хочуть забрати зі Львова клаптик землі?  Я з Ганущиним почав говорити півроку тому, останній місяць вже настирливо», - розповів Андрій Садовий.

Нагадаємо, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин заявив, що від Львова не надходили необхідні документи щодо затвердження меж Львова.

«Містобудівної документації не було, лише перелік пропозицій на двох листочках», - заявив голова облради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: