У Криму збирають гроші на пам’ятник Путіну вартістю 10 мільйонів рублів

У Криму оголосили збір грошей на пам'ятник президенту Росії Володимиру Путіну.

Про це повідомив депутат регіонального парламенту, глава організації «Конгрес російських громад Криму» Сергій Шувайников.

За його словами, пам'ятник обійдеться приблизно в 10 мільйонів рублів. Автори ідеї пропонують зобразити Путіна в образі капітана за штурвалом корабля. Шувайников заявив, що президент Росії, «незважаючи на будь-які шторми, привів Крим у рідну гавань після довгого плавання в нелегких випробуваннях». На постаменті пам'ятника пропонується написати слова Путіна: «Після важкого, тривалого, виснажливого плавання Крим і Севастополь повертаються в рідну гавань, до рідних берегів, в порт постійної приписки, в Росію!» Шувайников підкреслив, що пам'ятник-символ стане вдячністю жителів республіки президенту Росії за мирне небо над кримською землею, і цю ініціативу не варто розцінювати як «піар і політичний прогин».

У травні 2015 року пам'ятник Володимиру Путіну з'явився в котеджному селищі поруч з Санкт-Петербургом. Президента Росії зобразили в образі римського імператора. Встановили пам'ятник на ділянці землі, яка належить отаману міського козацького товариства «Ірбіс» Андрію Полякову.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: