У Львові в горезвісному будинку для людей з вадами зору поміняли вікна

50b9891c971e08f71081e0d7ef8d584a_xl

У Львові у занедбаному будинку для людей з вадами зору поміняли усі прогнилі вікна на склопластикові пакети.

У Львові у занедбаному будинку для людей з вадами зору поміняли усі прогнилі вікна на склопластикові пакети, про йдеться на інформаційному портал депутатів ЛМР.

Кілька місяців тому мешканці будинку на вулиці Торфяній, 23 звернулись до депутатів, громадських активістів та ЗМІ із скаргою. Багатоповерхівка, де мешкають в основному люди із вадами зору, кілька десятиліть не бачила ремонту. Про це писали журналісти, обурювались у соцмережах. Завдяки втручанню укропівців, громадськості та журналістів ситуацію вдалось виправити.

Читайте такожУ Львові бунт незрячих проти ОСББ

Тоді, на зустрічі з мешканцями будинку на вулиці Торфяній разом з громадськістю були Ігор Зінкевич, Любомир Босаневич, депутати Львівської міської ради. Вони звернулись до керівництва Шевченківського району із проханням допомогти з ремонтом і взяли на контроль проведення робіт.

Шевченківська районна адміністрація зреагувала і у занедбаному будинку поміняли усі прогнилі вікна на склопластикові пакети.

Нагадаємо, що мешканці будинку №23 на вулиці Торф’яній, де майже половина людей – незрячі, відмовляються створювати ОСББ. Адже коштів, які вони можуть зібрати самотужки, не вистачить на капітальний ремонт, а їхній дев’ятиповерхівці вже 43 роки. Єдине, що відремонтували капітально за цей час – це дах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: