Директорів шкіл Львівщини закликали листуватися з дітьми з Луганщини

1477317342580e12dedb3f1

Сьогодні, 24 жовтня, голова Львівської облради Олександр Ганущин, голова облдержадміністрації Олег Синютка та заступник міністра освіти і науки Павло Хобзей зустрілися з директорами шкіл Львівщини.

На зустрічі обговорювали стан та стратегію розвитку освіти в області.

«Ми завжди стараємося підтримати ініціативи щодо розвитку освіти. Цьогоріч переможцями обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку стали 189 шкіл та 109 ДНЗ. Втім, як на мене – це мало. Тож, закликаю освітян до активнішої участі у  наступному конкурсі мікропроектів. Окрім цього, у нас працює програма «Спортивний майданчик». Як результат, плануємо впродовж 5-ти років облаштувати щонайменше 100 футбольних полів та 200 тренажерних майданчиків, 80% яких будуть у навчальних закладах.  Також зараз активно працюємо над новими освітніми програмами», – зазначив Олександр Ганущин.

Окрім цього, під час зустрічі очільник облради подякував директорам шкіл, вчителі яких зараз вирушили навчати дітей сходу.

Як відомо, зараз Львівська та Луганська області обмінялися 25 вчителями. Протягом двох тижнів педагоги викладатимуть місцевим школярам. Так, прагнуть обмінятися культурним досвідом та показати, що Україна – єдина.

Зі собою луганські педагоги привезли «листи-друзям». Сотні дітей сходу написали листи школярам Львівщини.

«Я закликаю усіх директорів, запровадити у себе в школі листування з дітьми сходу. Зробімо все для того, аби вже у наступній поїздці педагоги везли своїм школярам відповіді на їхні листи. Один лист я вже взяв для моєї донечки Стефанії. Вона залюбки зголосилася листуватися зі своїми ровесниками  з Луганщини», – сказав Олександр Ганущин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: