У Червонограді чоловік прикидався пацієнтом, щоб красти в лікарні

У Червоноградський відділ поліції 21 жовтня з заявами про крадіжки звернулись три жінки, дві з яких є пацієнтками, а одна – медсестрою однієї з місцевих лікарень.

У Червоноградський відділ поліції 21 жовтня з заявами про крадіжки звернулись  три жінки, дві з яких є пацієнтками, а одна – медсестрою однієї з місцевих лікарень. Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

За словами заявниць, у них було викрадено мобільні телефони та дві жіночих сумочки, у яких були гроші, банківські картки, косметички та інші речі на загальну суму більше чотирьох тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 32-річний раніше судимий мешканець Червонограда. Зловмисник, видаючи себе за пацієнта, проникав у різні кабінети та крав речі, які лежали без нагляду.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України. Найсуворіше покарання, передбачене санкцією статті – до п’яти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: