У Стрию спіймали хлопця з наркотиками

Працівники групи реагування патрульної поліції Стрийського відділу поліції 18 жовтня у Стрию, неподалік залізничного вокзалу, вилучили у 22-річної мешканки Дрогобича, паперовий згорток з речовиною рослинного походження.

Працівники групи реагування патрульної поліції Стрийського відділу поліції 18 жовтня у  Стрию, неподалік залізничного  вокзалу,  вилучили у 22-річної мешканки Дрогобича,  паперовий згорток  з речовиною рослинного походження. Про це повідомили в ГУ Нацполції у Львівській області.

Вилучена речовина відправлена на  експертизу, за цим фактом розпочато досудове розслідування.

Окрім того, правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт щодо 26-річного місцевого мешканця, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України.

У нього наприкінці червня працівники Першого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності  спільно з працівниками Стрийського відділу поліції вилучили шістдесят таблеток «Субітекс», які, за висновком експерта, містять наркотичний засіб – бупренорфін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: