В «ДНР» і «ЛНР» проти збройної місії ОБСЄ на Донбасі

An armed pro-Russian separatist looks next to an OSCE monitoring mission in Ukraine vehicle, on the way to the site where the downed Malaysia Airlines flight MH17 crashed, outside Donetsk

Самопроголошені «ДНР» та «ЛНР» виступають категорично проти введення збройної місії ОБСЄ на Донбас. Про це заявив представник «ДНР» на переговорах у Мінську Денис Пушилін.

Самопроголошені «ДНР» та «ЛНР» виступають категорично проти введення збройної місії ОБСЄ на Донбас. Про це заявив представник «ДНР» на переговорах у Мінську Денис Пушилін, передає BBC Україна.

«Це позиція не тільки керівництва республік, а й наших громадян. Підтвердження тому - недавні багатотисячні демонстрації, на яких наші громадяни чітко заявили свій протест цим ініціативам Порошенко», - сказав він.

Як повідомляє УНІАН, відповідаючи на питання, чи означає це, що вони не підкорятимуться рішенням Володимира Путіна, Пушилін сказав: «Я розраховую, що ми будемо почуті. Місія може розглядатися тільки в тому випадку, якщо є згода обох сторін протистояння, однією стороною протистояння є ми, ми проти».

Денис Пушилін також зазначив, що це питання технічно складно вирішити в рамках ОБСЄ, оскільки потрібна згода 57 країн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: