Індустріальні парки України. Де і скільки (інфографіка)

13090

За даними Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, наразі на території України зареєстровано 14 індустріальних парків, ще один перебуває в процесі реєстрації. З 2013 року ініційовано створення відповідно до Закону України «Про індустріальні парки» 22 індустріальних парків, з яких 14 – включено до Реєстру індустріальних парків.

За даними Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, наразі на території України зареєстровано 14 індустріальних парків, ще один перебуває в процесі реєстрації. З 2013 року ініційовано створення  відповідно до Закону України «Про індустріальні парки» 22 індустріальних парків, з яких 14 – включено до Реєстру індустріальних парків.

Станом на 22 вересня в Україні також функціонує 5 приватних індустріальних парки, які не включені до Реєстру індустріальних парків, - йдеться у звіті міністерства.

bez-rek

Щодо індустріальних парків у західних областях, то МЕРТ нарахувало 3 парки на Івано-Фракнівщині (Долина, Бурштин і Новороздільський); два парки на Львівщині: Рясне-2 і Яворівський; по одному пару на Закарпатті (Соломонове), Рівненщині (ІП Рівненщини) та Чернівецькій області (Новодністровськ).

Читайте також: Тяжко пояснити інвесторам, чому вони мають приходити в Україну, – підприємці

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: