Сайт подачі е-декларацій «лягає» через наплив відвідувачів

Сайт подачі електронних декларацій працює нестабільно через велику кількість запитів.

Про це повідомляє Національне агентство з питань запобігання корупції на своїй сторінці у Facebook, передає УНІАН.

«Офіційний сайт Національного агентства (nazk.gov.ua) працює нестабільно через велику кількість запитів. Лише протягом останньої доби системою було зафіксовано 3,8 млн запитів. На сьогодні кількість запитів на годину складає понад 200 тисяч», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що на даний момент проводяться роботи з розширення пропускної здатності фізичних каналів зв’язку та збільшення обчислювальної потужності серверного обладнання (віртуальної інфраструктури) офіційного сайту nazk.gov.ua.

У НАЗК просять суб’єктів декларування для доступу до системи «Єдиний державний реєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування» використовувати пряме посилання на портал за адресою portal.nazk.gov.ua.

Як повідомлялося, систему е-декларування запустили відповідно до закону «Про запобігання корупції» опівночі 1 вересня. З 1 вересня розширені електронні декларації протягом 60 днів повинні подати чиновники, які обіймають відповідальні та особливо відповідальні посади: президент та прем`єр-міністр з радниками і помічниками, члени Кабміну, заступники міністрів, члени Нацкомісій і Антимонопольного комітету, голови Фонду держмайна та НБУ й їхні заступники, народні депутати, державні службовці категорії ”А” або ”Б”, судді, прокурори і слідчі, керівники, заступники керівників державних органів, юрисдикція яких поширюється на всю територію України, військові посадові особи вищого офіцерського складу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: