У США собака захищала господиню від вогню і врятувала їй життя

cvfmztxwaaal48z

У Філадельфії, США, під час пожежі в будинку собака залишалася лежати на своїй господині, захищаючи її від вогню до приїзду пожежників, і врятувала їй життя.

Вранці 23 жовтня в одному з житлових будинків міста почалася пожежа, повідомляє організація Red Paw Emergency Relief Team (рятувальна команда «Червона лапа») на своїй сторінці в Facebook. Рятувальники приїхали на місце після того, як надійшло повідомлення від сусідів, що всю ніч в квартирі гавкав собака.

«Рано вранці нам подзвонили місцеві пожежні і повідомили, що собака замкнені в палаючому будинку. Коли ми приїхали на місце, сусіди нам сказали, що дізналися про пожежу завдяки гавкоту Шей (кличка собаки). За їх словами, на нього це не схоже, і вони прокинулися посеред ночі. Вони виглянули у вікно і побачили, що будинок весь у вогні. Вони кажуть, що Шей всіх врятував!», - йдеться в повідомленні.

Рятувальники також написали, що, коли пожежні забралися в будинок, вони знайшли Шей лежачим на своїй господині - собака захищала її від вогню.

Одна з сусідів постраждалої, Адель Батлер, сказала каналу WFTV: «Собака залишалася на її грудях весь цей час, тільки завдяки їй вона не згоріла зовсім».

На наступний день, в понеділок, організація виклала фотографію собаки з спеціального центру, де за нею доглядають лікарі. Господиня Шей все ще перебуває в лікарні, близько 50% її тіла вкрито опіками.

«Нашого героя #firedog чекав сьогодні сюрприз від пожежного, який врятував його з палаючого будинку вчора вранці. Здається, після візиту йому стало краще! Фахівці повідомляють, що Шей добре їсть і вже виходив сьогодні на прогулянку. Він надихався димом і все ще отримує кисень, але йому набагато краще і ми сподіваємося, що вже через пару днів відпустимо його. Його господиня поки в критичному стані. Будь ласка, побажайте їй якнайшвидшого одужання!», - написали рятувальники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: