В листопаді у Львові відкриється новий сервісний центр МВС

zavantazhennya-1

П'ять нових сервісних центрів з'являться вже в наступному місяці.

У рамках реформи сервісних центрів МВС (колишніх МРЕВ) продовжується відкриття сервісних центрів МВС нового зразка. 

Як відомо, українці потихеньку починають відвикати від МРЕВ і користуються послугами нових сервісних центрів МВС. У міністерстві готуються відкрити додаткові підрозділи по всій країні, яких в наступному місяці стане на п'ять більше.

«Уже в листопаді в Дніпропетровській, Київській, Львівській, Вінницькій і Луганській областях запрацюють нові сервісні центри МВС. Центри будуть технічно обладнані і забезпечені всіма видами зв'язку, що дозволить оперативно надавати максимальний спектр послуг. Серед основних переваг - наявність електронної черги та системи прозорих кабінетів, використання сучасних технологій, наявність веб-камер, за якими громадяни можуть відслідковувати навантаження в сервісному центрі, клієнтоорієнтований персонал. У грудні ми будемо рухатися по Україні не менш активно », - розповідає керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Так, в Дніпрі сервісний центр МВС відкриється вже 1 листопада, в першій половині місяця аналог запрацює в Київській області, 22 листопада - у Львові, 24 листопада - у Вінниці, а 29 листопада - в місті Сєвєродонецьку Луганської області. До відкриття центрів у кожній області відбулася безкоштовна програма стажування з підготовки нового персоналу і конкурс на посади адміністраторів цих самих сервісних центрів МВС.

Нагадаємо, що перший сервісний центр нового зразка був відкритий у липні в Києві. Центр може надавати приблизно 300 послуг щодня. Загалом, за рік до сервісних центрів МВС звертається близько 4 млн громадян, сюди входить як безпосереднє отримання послуг, так і консультативні звернення. Сучасні технології, якими оснащені нові сервісні центри МВС  дають змогу cкоротити час та покращити якість надання послуг.

До червня 2017 року планується відкриття нових сервісних центрів у всіх областях  України. Окрім цього, у грудні відбудеться запуск мобільних сервісних центрів, які виїжджатимуть за графіком у віддалені населені пункти країни для обслуговування громадян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: