Державний бюджет на 2017-ий рік перебуває на фінальній стадії узгодження

groysman-volk-hkura-07-11-2014
фото: Politica-Ua.com

Проект державного бюджету на 2017 рік перебуває на фінальній стадії узгодження. Таку заяву на засіданні уряду зробив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає Укрінформ.

Проект державного бюджету на 2017 рік перебуває на фінальній стадії узгодження. Таку заяву на засіданні уряду зробив  Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає Укрінформ.

«Ми виходимо на фінальну стадію узгодження і підготовки проекту бюджету на 2017 рік. Ми з 15 вересня ведемо системну роботу спільно з депутатами для того, щоб вийти на фіналізацію бюджету 2017 року, який є чітко структурованим і в якому чітко виділені пріоритети, які дадуть можливість в 2017 році забезпечити повноцінне економічне зростання», - заявив Гройсман.

Як зауважив Гройсман,  вчора на засіданні Національної ради реформ обговорювалося і питання змін до Податкового кодексу, «тобто створення належних умов для адміністрування податків».

Додамо, напередодні було анонсовано, що  уряд повторно внесе проект закону про державний бюджет на 2017 рік на розгляд парламенту за два тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: