Представник Трампа переконує, що кандидат підтримує Україну, а не Росію

151208124928_trump_624x351_reuters_nocredit

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп займає позицію підтримки України та не схвалює російської агресії на сході Європи, - запевняє екс-губернатор штату Мериленд Роберт Ерліх.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп займає позицію підтримки України та не схвалює російської агресії на сході Європи, - запевняє екс-губернатор штату Мериленд Роберт Ерліх.

Про це він розповів у Вашингтоні у кулуарах конференції з питань політики США після виборів, передає Укрінформ.

«По відношенню до України, він (Трамп – ред.) офіційно заявляв, що займає позицію підтримки», - зазначив представник кандидата. Він навів висловлювання Трампа, який назвав «дуже міцним» союз між Україною і США. «Що стосується російської агресії, всі варіанти знаходяться на столі», - зазначив Ерліх.

Коментуючи інцидент з виключенням пункту про летальну допомогу для України з політичної платформи кампанії під час партійного з'їзду в Клівленді, Ерліх намагався бути дипломатичним. Він, зокрема, зауважив, що «основні заяви президентської платформи відповідають головній позиції Сполучених Штатів».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: