Пєсков спростував повідомлення про злом пошти Суркова

orig-710x4001477481994pomoschnik-prezidenta-rossiivladislav-surkov-1477481995

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков спростував повідомлення про злом листування Владислава Суркова українськими хакерами.

«Він не користується електронною поштою. Взагалі », - сказав Пєсков, передає ТАСС

Прес-секретар президента зазначив, що Сурков не використовує електронну пошту навіть для особистого листування.

Про злом листування Суркова 23 жовтня оголосила хакерська організація «КіберХунта». Вона опублікувала документ, в якому викладено план дестабілізації обстановки на Україні. У ньому також йдеться про федералізацію Закарпаття.

За словами Пєскова, в Кремлі ознайомилися з цим документом. «Цікавий документ. Можу сказати, це не він », - сказав прес-секретар президента, маючи на увазі Суркова.

Служба безпеки України призначила експертизу листування. При цьому глава апарату глави СБУ Олександр Ткачук сказав, що більшість матеріалів є справжніми. Про достовірність матеріалів також заявив депутат Верховної Ради України, радник голови МВС Антон Геращенко.

Голова Закарпатської обласної держадміністрації Геннадій Москаль, в свою чергу, заявив, що матеріали «КіберХунти» можуть бути фальшивкою. Депутат Верховної Ради Ольга Червакова назвала їх підробкою, яку замовив депутат Микола Княжицький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: